06 april 2021

E-bike Probeerweken

Enschede Fietsstad organiseert in samenwerking met Twente Mobiel de E-bike Probeerweken. Als Enschedeër kun je nu een week lang gratis een elektrische fiets ervaren!

De elektrische fiets is de afgelopen jaren enorm populair geworden onder zowel de oudere als jongere fietser. Het is een makkelijke, snelle en gezonde manier om je te verplaatsen in het drukke (stads)verkeer. Vooral in het woon-werkverkeer is een duidelijke toename in het gebruik van de e-bike zichtbaar. Met de fiets naar je werk heeft veel voordelen vergeleken met de auto: geen last van drukte, files, vertraging en gebrek aan parkeerruimte.

Met de probeerweken van Enschede Fietsstad en Twente Mobiel probeer je nu een week lang gratis een elektrische fiets die past bij jou: een e-bakfiets, e-bike* of speed pedelec**. Voor gezinnen met jonge kinderen is de e-bakfiets een uitkomst. Met de e-bike fiets je comfortabel naar je werk en kom je fris en ontspannen aan op bestemming. Een speed pedelec is een elektrische fiets die tot wel 45 km/u gaat en daarmee vooral voor langere afstanden een goede optie.

Welke fiets wil jij ervaren? Lees meer en reserveer via de actiepagina.

* Update: Alle plekken zijn inmiddels volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om te reserveren. 

** Alleen medewerkers van Enschedese organisaties kunnen een e-bike of speed pedelec reserveren. Voor de speed pedelec kunnen alleen werknemers van Politie Landsdeel-Oost, Grolsch en MST direct een reservering maken. Heb je interesse in het proberen van een speed pedelec, maar werk je niet bij een van deze organisaties? Neem dan contact op met Twente Mobiel via de knop op de reserveringspagina

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.