E-bike Probeerweken

De e-bakfiets, e-bike en speed pedelec winnen aan populariteit. Je legt er snel en gemakkelijk lange afstanden mee af én het zijn goedkope, gezonde en duurzame alternatieven voor de auto. Benieuwd naar de voordelen van een e-bakfiets? Nieuwsgierig naar zo’n snelle speed pedelec? Of heb je altijd al eens het gemak van een e-bike willen ervaren?

Enschede Fietsstad en Twente Mobiel organiseren de E-bike Probeerweken, waarbij je een week lang gratis een e-bakfiets, e-bike of speed pedelec kan proberen.

Inmiddels zijn alle plekken gereserveerd. Binnenkort komen er nieuwe plekken vrij. Houd deze pagina in de gaten voor verdere informatie!

E-bakfiets = VOL!

Met de e-bakfiets maak je van de drukke ochtend- en avondspits een gezellig moment samen met je kids, in de buitenlucht.

Vol! Het is niet meer mogelijk om de e-bakfiets te reserveren. Interesse in een e-bakfiets? Informeer vrijblijvend bij Profile Broeksema of een andere lokale fietsenwinkel.

“De afstand naar de basisschool is net te ver om te lopen en het is voor ons onhandig om de auto te pakken. Met de bakfiets kunnen we de kinderen naar school brengen en meteen doorfietsen naar ons werk.”

Milou

E-bike = VOL!

De e-bike is de afgelopen jaren enorm populair geworden bij forenzen als alternatief voor de auto. Het is gezond, snel en je komt een stuk relaxter aan op je (werk)bestemming.

 

Vol! Het is niet meer mogelijk om de e-bike te reserveren. Interesse in een e-bike? Informeer vrijblijvend bij Profile Broeksema of een andere lokale fietsenwinkel.

“Mijn man vond fietsen vroeger helemaal niet leuk, maar sinds we een elektrische fiets hebben, fietst hij ook graag. Het gaat allemaal ook wel heel makkelijk met zo’n fiets!”

Joke

Speed pedelec = VOL!

Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets die tot wel 45 km/u gaat. Het ideale vervoermiddel voor woon-werkverkeer op de langere afstanden.

Vol! Het is niet meer mogelijk om de speed pedelec te reserveren. Interesse in een e-bike? Informeer vrijblijvend bij Profile Broeksema of een andere lokale fietsenwinkel.

Goed om te weten:

– Reserveren kan alleen via het online reserveringssysteem. Vol=vol.
– Je reserveert de fiets voor 1 week. De week loopt van vrijdag t/m donderdag.
– Je dient goed voor de fiets te zorgen. Zet de fiets altijd op slot!
– Je kan slechts één keer gebruik maken van de actie
– De minimumleeftijd om deel te nemen aan de actie is 18 jaar
– Voor en na reservering krijg je een korte enquête over jouw ervaringen in de probeerweek

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.