Word jij beloningspartner in de Enschede Fietst-app?

Met de campagne Enschede Fietsstad stimuleert de gemeente Enschede inwoners om vaker de fiets te pakken. Enschedeërs sparen met Enschede Fietst-app punten voor elke fietsrit. Door het behalen van speciale uitdagingen kunnen gebruikers ook nog bonuspunten verdienen. De gespaarde punten zijn in te wisselen voor leuke beloningen bij lokale ondernemers, oftewel onze beloningspartners! 

Wat heb jij er als ondernemer aan om beloningspartner te zijn? 

  • Zichtbaarheid van jouw beloning en onderneming onder meer dan 2.500 actieve Enschede Fietst-app gebruikers uit Enschede. Dit aantal blijft stijgen.
  • Wij promoten jouw actie en onderneming via onze social media kanalen (ruim 3.500 volgers op Facebook, ruim 1.400 op Instagram en 350 op Twitter). 
  • Je koppelt jouw onderneming aan de positieve en gezonde campagne Enschede Fietsstad van de gemeente Enschede. Samen met de andere 28 beloningspartners draagt je deze boodschap uit. Wij stellen posters, raamstickers en ansichtkaarten met de boodschap‘Wij zijn trotse partner van Enschede Fietsstad’ beschikbaar voor in jouw zaak.  

Hoe werkt het?

 

  1. Neem contact met ons op via het contactformulier (knop hieronder).
  2. We stemmen samen af over een passende beloning. Denk bijvoorbeeld aan een gratis product of korting op een product of dienst.
  3. Wij plaatsen jouw beloning kosteloos in de Enschede Fietst-app. 
  4. Wij promoten jouw beloning en onderneming via de social media kanalen van Enschede Fietsstad.
  5. Enschede Fietst-app-gebruikers kunnen hun punten inwisselen voor een voucher van jouw beloning. Ze laten de voucher zien aan de kassa om hun beloning te verzilveren. 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop, dan kunnen we kijken wat past bij jouw onderneming!

Word ook beloningspartner!

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.