27 juni 2024

Word fietsdocent bij Power Zuid!

Fietsdocent Power Zuid

Heb jij een passie voor fietsen en wil je graag anderen helpen om veilig en zelfverzekerd te fietsen? Power Zuid is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor hun fietslessen!

De fietslessen zijn iedere woensdag- en mogelijk ook donderdagochtend tussen 10.30 en 12.00 uur. Als jij de fietsles verzorgt kost dat je 2 uur per keer. Samen haal je de fietsen uit de stalling en geef je les op het schoolplein. Halverwege is er een koffie- of theepauze.

Wat doe je als fietsdocent?

  • Je ondersteunt de deelnemer tijdens het oefenen, door bijvoorbeeld de bagagedrager vast te houden
  • Je leert de deelnemers onder andere om op en af te stappen, de juiste fietshouding aan te nemen, bochten te maken en balans te bewaren
  • Je bent een enthousiaste fietser en hebt een beetje geduld đŸ˜‰
  • Je helpt wijkbewoners een stukje zelfstandiger te worden

Het is een pre als je woonachtig bent in Enschede Zuid. Als onderdeel van het vrijwilligersteam van Power Zuid neem je deel aan gezamenlijke activiteiten om elkaar te ontmoeten en leer je nieuwe mensen kennen.

Wil jij wat betekenen voor de wijkbewoners in Enschede Zuid?
Meld je dan aan als fietsdocent door je naam, adres en telefoonnummer te mailen naar Marion Posthuma (m.posthuma@enschede.nl) of bel naar 06-22 84 72 00. Na je aanmelding nemen de coördinatoren van de fietslessen en Power contact met je op voor het vervolg. Mogelijk nodigen zij je uit voor een kennismaking en verdere uitleg.

Power Enschede
Power Enschede heeft activeringscentra in verschillende wijken in Enschede en werkt samen met de gemeente Enschede en andere organisaties in de wijk. Buurtbewoners houden Power draaiende. Zij organiseren allerlei activiteiten zoals computerles, fietsles, koken, schilderen, wandelen en het leren van de Nederlandse taal. Wil jij geen fietsles geven bij Power Zuid, maar wel op een andere manier bijdragen aan activiteiten bij jou in de wijk? Neem dan ook gerust contact op! Kijk voor meer informatie op centrumpower.nl.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.