29 mei 2024

Mijn nieuwe fietsroute!

Laatst fietste ik van het station in Enschede richting Hengelo, naar mijn familie. Het is een heerlijk gevoel als je van de drukte uit het centrum, via de Brandweerstraat, het nieuwste deel van de F35 op gaat en lekker door kan fietsen. En natuurlijk kan genieten van wat je onderweg allemaal tegenkomt.
Tijdens mijn fietstocht kwamen er allerlei mooie herinneringen naar boven en ik neem jullie graag even mee!

Eerste bijbaantje

Als eerste kwam ik De Grolsch Veste tegen, waar ik mijn eerste bijbaantje heb gehad in de fanshop van FC Twente. Daarna ben ik nog eens zeven jaar gastvrouw geweest. Ik kijk hier altijd met veel plezier op terug en ga ook nog steeds naar de wedstrijden! Dit doen wij overigens altijd op de fiets. Je vermijdt dan de drukte, het is makkelijker met parkeren en ook nog gezond.

Romantisch over de F35

Vervolgens kwam ik langs het Go Planet Parc. Mijn vriend en ik komen hier graag voor onze date nights! Wij fietsen dan samen naar het Go Planet Parc voor een leuke (en romantische) activiteit. We gaan dan bijvoorbeeld naar de bioscoop en sluiten de film vaak af met een spannend potje airhockey in de arcade. Er is genoeg te doen en omdat je even in een andere omgeving bent dan het drukke centrum, voelt het echt als een uitje.

Naast de bioscoop ben ik ook al vaak samen met de kinderen naar het indoor speelparadijs geweest hier! In de bakfiets is dit al helemaal een groot avontuur voor ze. Dan gaan ze helemaal los! Maar ook een potje bowlen vinden ze geweldig.
Het is misschien cliché om te zeggen, maar wel waar: als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook.

Van fotoshoots tot Hengelo

Na het Go Planet Parc kwam ik langs het Kristalbad, achter de schaatsbaan. Een prachtige locatie, waar ik mijn allereerste fotoshoot heb gehad. Als fotografe houd ik ervan om mooie foto’s te maken in de natuur. Het is een mooie en rustige plek en ik kom hier nog steeds graag om vogels te spotten.

De fietsrit eindigde in Hengelo, bij mijn familie die hier woont. De rit vloog voorbij! Superleuk om al die herinneringen op te halen langs de route. Nu het mooier weer wordt, is het helemaal leuk om met de bakfiets een lekker stuk te fietsen. En via het nieuwste deel van fietssnelweg F35 is het ideaal om in één stuk tussen Enschede en Hengelo te kunnen fietsen. Je kan lekker doortrappen, hoeft onderweg niet te stoppen voor verkeerslichten, er zijn geen auto’s en het voelt erg veilig. Ik ga meteen even bedenken waar ons volgende uitje over de F35 naartoe gaat!

Nadine Mulder

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.