15 april 2024

Fietssnelweg F35 is geopend!

Het nieuwste deel van de fietssnelweg F35 tussen station Enschede en Twekkelerveld is vanaf 17 april geopend! Twee fietsbruggen over de Tubantiasingel en Lambertus Buddestraat en een verhoogd fietspad langs het spoor vormen de laatste schakels van dit F35-traject. Hierdoor fiets je gemakkelijk van station Enschede naar station Hengelo!

Fietsen van station naar station
Op woensdag 17 april vond de officiële opening van het laatste deel van de F35 in Enschede plaats. Fietsers kunnen vanaf dan gemakkelijk over de twee nieuwe fietsbruggen fietsen, zonder hinder van verkeerslichten, kruispunten of auto’s. Hierdoor fiets je in één stuk door van station Enschede richting de Universiteit Twente, Kennispark, station Hengelo en andersom.

Ervaar de F35 zelf!

Of je nu naar je werk, college op de UT of Hengelo fietst, met de F35 ben je er zo! Ligt de F35 op jouw route? Pak je fiets en ervaar zelf de voordelen van deze fietsverbinding. Vanaf 1 mei is er een speciale F35-uitdaging in de Enschede Fietst-app waarmee je een heerlijke lunch bij de Broodbode kan winnen.

Klik hier voor meer informatie over de uitdaging. 

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.