15 april 2024

Ga de F35-uitdaging aan

Hoe fiets jij naar Hengelo, de Univerisiteit Twente of het Kennispark? Kies voor de fietssnelweg F35! De twee fietsbruggen over de Tubantiasingel en Lambertus Buddestraat zijn gelegd. Hierdoor fiets je gemakkelijk van station Enschede naar station Hengelo via de F35. Ervaar het zelf! Ga in de maand mei de F35-uitdaging aan en maak kans op een gratis lunch bij de Broodbode Kennispark! 

De uitdaging 

Doe mee met de speciale F35-uitdaging in de Enschede Fietst-app en maak kans op een broodje naar keuze bij de Broodbode Kennispark! Het werkt als volgt: 

  1. Download de Enschede Fietst-app; 
  2. Doe mee met de speciale F35-uitdaging in de app;  
  3. Fiets in de maand mei 10 keer over het nieuwste gedeelte van de F35, tussen station Enschede en Twekkelerveld (ter hoogte van de Schorpioenstraat). Hierbij telt één keer per dag over de F35 fietsen, als één keer; 
  4. Houd dit vol en maak kans op een gratis lunch bij de Broodbode Kennispark Enschede!  

Als je de uitdaging hebt gehaald ontvang je een voucher in de app, deze heb je nodig om je beloning bij de Broodbode Kennispark op te halen. We geven 65 broodjes weg, de voucher voor een broodje naar keuze is te verzilveren tot en met 1 juli 2024 en alleen geldig bij de Broodbode locatie Kennispark. 

Download hier de Enschede Fietst-app en ga de uitdaging aan! 

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.