08 september 2022

Theater on Tour: fietstocht langs unieke voorstellingen

Fietsen én theater… Dat is wat ons betreft het beste van twee werelden!  Theater on Tour is een fietstocht met verrassende acts op bijzondere locaties in en rond Enschede. De tour wordt georganiseerd door Concordia, het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Theater on Tour vindt plaats op 17 en 18 september, kaarten zijn verkrijgbaar via Concordia.

Challenge in de app
Doe je mee aan Theater on Tour? Zorg er dan voor dat je de Enschede Fietst-app gebruikt. Daarin staat namelijk de route van Theater on Tour en zo krijg je 20 punten extra na het fietsen van de route op 17 of 18 september. Die punten kun je goed gebruiken voor je volgende uitje. Je kunt ze bijvoorbeeld omruilen voor een vrijkaartje voor theater Concordia, een filmkaartje voor het filmhuis of een dag gratis flexwerken bij Concordia/ICON053.

Routes
Je kunt kiezen uit twee routes. Route West voert je na de start in het Volkspark  langs IJsbaan Twente, Twekkelo en de Usseler Es om weer te eindigen in het Volkspark. Deze route heeft een totale lengte van 17,6 km. Ook Route Zuid start in het Volkspark. Daarna vertrek je in de richting van Landgoed de Helmer, Laag van Usselo en de Oude Wielerbaan om vervolgens ook weer in het Volkspark te eindigen. Deze route heeft een totale lengte van 18,7 km.

Fiets je mee? Via de website van Concordia kun je kaarten bestellen.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.