16 augustus 2021

Gezocht: fietsende juryleden!

Weet je nog dat Enschede in 2020 bij de fietsstad-verkiezingen heeft gewonnen als ‘Beste Grote Fietsgemeente’? Daar zijn we nog steeds hartstikke trots op! We hebben toen heel veel input gekregen over wat er goed gaat en wat er beter kan voor de fietser in Enschede. Daar hebben we veel aan gehad! Ook in 2022 organiseert de Fietsersbond weer fietsstad-verkiezingen. We roepen je daarom op om de enquête weer in te vullen. Want ook dit jaar zijn we benieuwd wat jij van fietsen in Enschede vindt en hoe we fietsen voor jou nóg aantrekkelijker kunnen maken.

Enschede is een echte fietsstad en wil dat graag blijven. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening! Wat vind jij bijvoorbeeld van de fietspaden in Enschede? Hoe beleef jij fietsen in de stad? En hoe kunnen we jouw fietsplezier verbeteren? We horen het graag! Daarom roepen we alle inwoners van gemeente Enschede op om de enquête van de Fietsersbond in te vullen. Dat kan via www.fietsstad.nl. Extra goede reden om mee te doen: onder alle respondenten wordt een Gazelle Bloom t.w.v. € 2.499,- verloot.

Waardevolle input
Bij de vorige fietsstad-verkiezing gaven jullie reacties op de enquête ons waardevolle input om fietsen in Enschede nog leuker te maken. Jullie ideeën en opmerkingen hebben we verwerkt in de fietsvisie. Zo geven we naar aanleiding van de enquête meer aandacht aan het beheer en onderhoud van de bestaande voorzieningen. Ook zijn we naar aanleiding van jullie input samen met de politie en fietshandelaren bezig met een actieplan tegen fietsdiefstal. Uiteraard gaan we ook dit jaar aan de slag om de reacties op de enquêtes te vertalen naar concrete acties.

We wensen alle deelnemende gemeenten aan de fietsstad-verkiezing veel succes. Samen zorgen we ervoor dat fietsen in heel Nederland een feestje is!

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.