27 juli 2022

Gezocht: Enschedese verenigingen die meer leden op de fiets willen krijgen

Verenigingen

Enschede Fietsstad is op zoek naar Enschedese muziek-, hobby- of sportverengingen die leden willen stimuleren vaker op de fiets te komen. Doordat leden op de fiets komen, voorkomen verenigingen parkeerproblemen én dragen ze bij aan de gezondheid van hun leden. En wist je dat fietsen ook de creativiteit stimuleert? Genoeg redenen om met de fiets naar de vereniging te komen!

Wij bieden de geïnteresseerde verenigingen een aantal acties om fietsen te stimuleren. Denk aan een foto-actie, posters of een speciale Enschede Fietsstad-fietspomp op locatie. Samen met de vereniging kijken we welke actie(s) zij het meest geschikt vinden en wanneer we dat het beste kunnen doen. Vervolgens voeren we de acties gratis uit bij de verenigingen!

Alle verenigingen in Enschede komen in aanmerking om mee te doen. Groot en klein, met en zonder parkeerproblemen, van voetbal- tot muziekverenigingen, van badminton- tot theaterverenigingen en voor alle leeftijden.

Aanmelden

Wil jij met jouw vereniging meedoen? Klik dan hier om alle acties te bekijken. Je kunt zelf kiezen welke opties bij jouw vereniging passen. Dat mag er 1 zijn, maar ook 2, 3 of alle 4! Keuze gemaakt? Mail ons dan naar info@enschedefietsstad.nl, dan gaan we samen aan de slag om meer leden op de fiets te krijgen!

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.