15 november 2019

Gefeliciteerd met de nieuwe Euregio-fietsbrug

Gisteren werd de nieuwe fietsbrug over het spoor officieel geopend door wethouder Van den Berg. Een mooie aanleiding voor Enschede Fietsstad om een leuke uitdeelactie te organiseren voor alle fietsers die in de ochtendspits gebruik maakten van de nieuwe verbinding langs de Euregioweg tussen de rotonde Sleutelweg en de bestaande fietsverbinding langs de Oosterstraat.

Het was best koud en het promo-team was al vroeg uit de veren om de fietsers te trakteren op een Snelle Jelle. De fietsers werden enthousiast gefeliciteerd met de nieuwe fietsbrug door het promo-team van Enschede Fietsstad 2020.

De fietsverbinding langs de Euregioweg sluit aan op het beoogde tracé van de fietssnelweg F35, de beste fietssnelweg van Nederland volgens de ANWB. Deze nieuwe verbinding is een mooie verbetering van het fietsklimaat in Enschede. De bereikbaarheid per fiets van het Euregio bedrijventerrein verbetert sterk door de nieuwe fietsbrug.

En dat is belangrijk, want fietsen heeft zoveel voordelen! Als je naar je werk fietst, kom je frisser op kantoor en weer frisser thuis. Het is voordeliger, duurzamer en gezonder. Logische keuze dus om op de fiets te stappen. Samen worden we steeds meer Enschede Fietsstad!

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.