13 mei 2024

Word jij fietsambassadeur in Enschede?

Header fietsambassadeur

Ben jij een enthousiaste fietser die graag bijdraagt aan een duurzame en bereikbare stad? Dan is dit jouw kans om verschil te maken! Word fietsambassadeur in Enschede en help mee om fietsen te promoten bij jouw stadsgenoten. Samen met de andere gelijkgestemde fietsambassadeurs vorm je een team. Je ontmoet dus nieuwe mensen om jouw enthousiasme over fietsen mee te delen!

Dit is een fietsambassadeur
We zijn op zoek naar ├ęchte fietsfans van alle leeftijden, achtergronden en soorten fietsers. Of je nou een sportieve of recreatieve fietser bent, of alleen naar school, werk of studie fietst: dat maakt niet uit. Belangrijk is dat je in de gemeente Enschede woont en bewust voor de fiets kiest om van A naar B te gaan.

Je krijgt de kans om:

  • actief bij te dragen aan een duurzame stad;
  • deel te nemen aan leuke acties en activiteiten van Enschede Fietsstad;
  • mee te praten over fietsonderwerpen;
  • jouw fietsambassadeurschap uit te dragen met een leuk fietsambassadeur item.

Wees er snel bij!
Er zijn beperkte plaatsen in het fietsambassadeurs-team dus wees er snel bij! We maken een selectie op basis van de aanmeldingen. Reageren kan door een mailtje te sturen naar info@enschedefietsstad.nl met daarin:

– Je naam
– Je leeftijd
– Een leuke foto van jezelf (en je fiets!)
– Waarom jij graag fietsambassadeur wil worden

We kijken uit naar je aanmelding! Als je geselecteerd bent krijg je uiterlijk eind mei een bericht. Krijg je geen bericht? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.