12 maart 2024

Bagagekluisjes in fietsenstalling Van Heekplein

Een dagje lekker het centrum in, maar geen zin om je fietsaccu of ander zware spullen mee te nemen? Maak gebruik van de bagagekluisjes in de bewaakte fietsenstalling bij het Van Heekplein! Met een 1 euromuntje laat je jouw spullen veilig achter in een van de kluisjes.

Uit een peiling van de gemeente Enschede en Enschede Panel blijkt dat ruim 36% van de ondervraagden hun fiets parkeert in een van de gratis bewaakte fietsenstallingen in het centrum. Niet gek, want daar staat je fiets veilig en droog! In de fietsenstalling bij het Van Heekplein kun je gebruik maken van handige bagagekluisjes. Oók als je niet op de fiets bent. Zo berg je jouw bagage veilig op tijdens het winkelen of bezoek aan de binnenstad.

Voor een 1 euromuntje maak je de hele dag gebruik van een bagagekluisje. Je neemt de sleutel zelf mee de stad in en bij terugkomst laat je de sleutel weer achter in het slot. De beheerders van de fietsenstalling zijn aanwezig als je hulp nodig hebt. Zo kan jij zorgeloos en zonder zware bagage op pad!

De bagagekluisjes zijn alleen te vinden in de fietsenstalling op het Van Heekplein. Je fiets ergens anders stallen? Er zijn nog vijf andere gratis fietsenstallingen in het centrum! Bekijk alle bewaakte fietsenstallingen via Bewaakte fietsenstalling | Gemeente Enschede.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.