28 oktober 2019

Nieuwe fietsenrekken en scootervakken op Stationsplein West en Oost

De gemeente Enschede start deze week met de vernieuwing van fietsenrekken en scootervakken op het Stationsplein aan de west- en oostkant van het plein. Vanaf half november zul je dus je fietsen en je scooters beter kunnen parkeren rondom het station.

Als gevolg van deze werkzaamheden zijn de niet overdekte fietsenstallingen Oost en West tijdelijk gesloten van 28 oktober tot 16 november. Op de gele verkeersborden staat dit aangegeven. Fietsen die in deze periode toch nog in fietsenstalling Oost blijven staan, worden donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november verplaatst naar het gele asfalt, naast de watertafel.

Fietsen die in het afgezette deel van het plein naast de Fietsenflat op Stationsplein West blijven staan, worden verplaatst naar de uiterste westkant van dat plein.

Naast de Fietsenflat komt ook een nieuw scootervak en de fietsenrekken daar worden op een verbeterde manier teruggeplaatst.

Dus let goed op waar je je fiets parkeert bij het station in de eerste twee weken van november! De overdekte Fietsenflat, de Stationsstalling en de stalling Wilminkplein blijven gewoon open.

Even wat overlast dus begin november, maar na de werkzaamheden zul je je fiets of scooter beter kunnen parkeren.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.