12 juni 2023

Fiets fijn en relaxed over de fietsstraten Kottendijk en Lasonderstraat!

Neem jij vaak uit gewoonte de Deurningerstraat als je van het Centrum naar Enschede Noord fietst, of andersom? Bijvoorbeeld vanuit Roombeek of vanaf het Kottenpark Lyceum? Je kunt twee alternatieve routes nemen, die een stuk fijner en relaxter fietsen. Probeer eens de fietsstraten Kottendijk en Lasonderstraat! Hiermee maak je kans op een leuke beloning in de Enschede Fietst-app.

Fietsen over de Deurningerstraat voelt waarschijnlijk als snelste route, maar wist je dat het tijdsverlies minimaal is? Fietsen over de fietsstraten Kottendijk en Lasonderstraat kent daarnaast nog veel meer voordelen.

Je ervaart namelijk meer fietsgeluk op de fietsstraten, omdat deze routes:

  • Fietsvriendelijker zijn;
  • Geen verkeerslichten hebben;
  • Minder auto- en vrachtverkeer hebben;
  • Ervoor zorgen dat je lekker vlot doorfietst!

Dit maakt de fietsstraten Kottendijk en Lasonderstraat dé routes voor fietsers die van Enschede Noord naar het Centrum fietsen, of andersom. Probeer maar eens! Bekijk het kaartje onderaan deze pagina om te zien waar de routes lopen.

Als je tussen 12 en 26 juni 5 keer over de fietsstraat Lasonderstraat of Kottendijk fietst, maak je kans op een heerlijk pakketje van Mezze Delicatessen in Roombeek! De eerste 100 fietsers die de uitdaging in de Enschede Fietst-app voltooien ontvangen een voucher waarmee ze een pakketje ophalen. Download de Enschede Fietst-app via onderstaande button en doe mee!

Download de Enschede Fietst-app

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.