07 september 2023

Pomp gratis je fietsbanden op in Enschede!

Om lekker te fietsen, heb je een fijne fiets nodig met goede banden. Daarom pomp je vanaf nu gratis je fietsbanden op in heel Enschede! De fietspompen zijn te vinden bij 15 verschillende restaurants, rustpunten en sportverenigingen in en rondom Enschede. Zo ervaar je meer fietscomfort tijdens je rit naar huis of lange fietstocht.

 

Fijn fietsen doe je op een comfortabele fiets met goed opgepompte banden. De gemeente Enschede vindt het belangrijk dat Enschedeërs door de hele gemeente gratis hun fietsbanden kunnen oppompen, zodat niemand met lege banden hoeft te staan. Daarom plaatste de gemeente 15 fietspompen op verschillende locaties in Enschede, Boekelo, Lonneker en Usselo. De fietspompen zijn onder andere te vinden bij restaurants, rustpunten en sportverenigingen, te herkennen aan de poster met de tekst ‘Pomp hier gratis je fietsbanden op!’. Zo fiets jij nóg relaxter door Enschede.

Eerste fietspomp uitgedeeld

Wethouder Marc Teutelink deelde op woensdag 6 september de eerste fietspomp uit aan Coffee Fellows in Enschede. Bedrijfsleidster Bo van Coffee Fellows nam de fietspomp in ontvangst en zocht een mooie plek uit voor de fietspomp.

“Een heel goed initiatief, waardoor elke Enschedeër zijn fietsbanden gratis kan oppompen. Dat heb ik zelf wel eens nodig gehad!”

Marc Teutelink, Wethouder

Hier pomp je gratis je fietsbanden op
Hieronder vind je een overzicht met alle fietspomp locaties. De fietspompen zijn verspreid door heel Enschede, waardoor er altijd een in de buurt is. Zo weet jij waar je terecht kan voor je volgende fietsrit!

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.