21 juli 2021

Een fietstocht vol zomerse uitjes in samenwerking met VETTT

De wind door je haren en de zon op je bol: de zomer beleef je het beste op de fiets! Om de zomer te vieren, geeft Enschede Fietsstad in samenwerking met VETTT inspiratie voor twee fietsroutes bomvol activiteiten voor een afwisselend en avontuurlijk dagje uit met je kind(eren). De routes staan ook in het zomerboekje van VETTT.

Makkelijk, goedkoop en gegarandeerd plezier! Het enige wat je nodig hebt is een fiets en (geld voor) wat lekkers voor onderweg.

Een fietstocht vol zomerse uitjes

Op de kaartjes hieronder vind je de leukste plekjes om samen met je kind op de fiets naartoe te gaan. Je bepaalt zelf de route en bij welke stops je begint en eindigt. Neem bijvoorbeeld route groen en start met (water)pret bij het Rutbeek, rust daarna uit in de theetuin en pluk tot slot een mooi bosje bloemen voor thuis. Of ga voor route geel en begin met een taartje op het terras, om daarna de kinderboerder en Hof Espelo te ontdekken. Veel fietsplezier!

Bonus: de Enschede Fietst-app

Ken je de Enschede Fietst-app al? Met deze app spaar je punten met iedere fietsrit. Die punten wissel je vervolgens in voor kortingen op leuke uitjes voor het hele gezin. Kies bijvoorbeeld voor korting in het klimbos, een uur gratis bowlen of een andere beloning. Fiets je deze zomer een van onze zomerroutes? Dan krijg je 15 bonuspunten! Je ziet de zomerroutes in de app staan onder ‘challenges’.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.