12 december 2021

Bring-a-friend: overtuig jouw vrienden om de app te gebruiken en win!

Speciaal voor alle app-deelnemers hebben we deze winter een superleuke winactie: Bring-a-friend! Met deze actie krijg je een lot uit de Bring-a-friend-loterij voor elke vriend(in) die jij aanmeldt voor de Enschede Fietst-app. Jouw vriend(in) krijgt ook een lot. Met dat lot maken jullie kans op toffe prijzen! De actie loopt van 12 december 2021 t/m 31 januari 2022. Na 31 januari vindt de loterij plaats en verloten we veel gave prijzen:

 • 3x Fitbit Flex 2
 • 2x waardebon voor een servicebeurt bij Go Fietsservice t.w.v. €62,50 (de waardebon kan niet gebruikt worden voor e-bikes)
 • 4x limited edition fietskrat van Enschede Fietsstad
 • 50x mooi blikje met fietskaartjes in Enschede

Hoe werkt het?

Deze actie is speciaal bedoeld voor iedereen die de app nu al gebruikt. Het werkt als volgt:

 1. Alle actieve appgebruikers hebben op 12 december een berichtje ontvangen met daarin een unieke code.
 2. Als appgebruiker vraag je zoveel mogelijk vrienden om de app te downloaden.
 3. Nadat jouw vriend(in) de app gedownload heeft, kan hij/zij jouw unieke code invullen bij ‘instellingen’. Doe dit binnen 10 dagen na het downloaden van de app.
 4. Jouw vriend(in) maakt zijn/haar eerste fietsrit met de app.
 5. Nadat de eerste fietsrit is gemaakt, krijgen jullie allebei een bericht dat je een lot hebt. Dit is een virtueel lot, dat automatisch op jouw naam staat. Je hoeft dit lot niet in te leveren, je doet automatisch mee.
 6. Vanaf 1 februari verloten we de prijzen. Als je een prijs hebt gewonnen, krijg je bericht van ons daarover.
 7. Voor elke nieuwe vriend die zich aanmeldt met jouw code, krijg je een nieuw lot. Dus hoe meer vrienden je aanmeldt, hoe meer kans je maakt op prijzen!

We wensen jullie veel plezier met het aanmelden van vrienden en veel geluk met de loterij! Heb je een vraag over deze actie? Laat het dan weten via info@enschedefietsstad.nl.

Recent
fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.