Op 31 mei lopen twee fietsuitdagingen ten einde. De Bike2Sport Challenge en de EF2020-Fietsfan Uitdaging. Op een feestelijke bijeenkomst op 6 juni in het Stadhuis zullen de winnaars van deze uitdagingen bekend worden gemaakt. De fietsers die de Fietsfan-uitdaging hebben gehaald en de sportclubs die hun leden tot fanatieke fietsers wisten om te turnen ontvangen een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

EF2020-Fietsfan Uitdaging

Een groot aantal enthousiaste fietsende Enschedeërs sprongen de afgelopen maanden op de fiets om mee te doen aan de EF2020-Fietsfan Uitdaging. Een wedstrijd waarin de deelnemers via de Smart App iedere keer een nieuwe uitdaging kregen aangeboden en zo een nieuw level konden bereiken. Honderden fietsers startten eind vorig jaar met deze uitdaging. Logisch, want iedereen die uiteindelijk tenminste level 20 zou halen maakte kans op de prachtige prijs, een fietsreis in Berlijn verzorgd door www.EigenwijzeReizen.nl . Niet iedereen heeft level 20 van de uitdaging gehaald, maar uiteindelijk hebben meer dan dertig EF2020-Fietsfans zich gekwalificeerd om mee te dingen naar deze prachtige fietsreis. Wie wordt de ultieme Fietsfan van EnschedeFietsstad2020 ?

Bike2Sport Challenge

Ook de Bike2Sport Challenge loopt 31 mei af. ‘Bike2Sport 2019’ is een groepsuitdaging die voor de tweede keer op rij werd georganiseerd. Het is een fietsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2019, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub reizen. De uitdaging was het totaal aantal ritten te halen dat de sportclub zelf vooraf heeft vastgesteld. Ieder lid kon per dag maximaal 1 keer (1 rit = 1 euro) bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub.
Op 6 juni wordt bekend welke sportclubs hun uitdaging gehaald hebben en daarmee het vooraf gestelde doel bij elkaar hebben gefietst. Onder de clubs die hun uitdaging hebben gehaald wordt bovendien een extra prijs van € 1000,- verloot. Welke fietsende clubleden pakken deze mooie prijs van EnschedeFietsstad2020 voor hun vereniging?

Nieuwe actie voor gratis concerten Metropool Open Air

Mooie acties om steeds meer Enschedeërs steeds vaker voor de fiets te laten kiezen. Enschede wordt steeds meer een échte fietsstad. Ook nu loopt er nog een aantrekkelijke actie via een nieuwe uitdaging in de Smart App. Je kunt gratis kaarten winnen voor Caro Emerald en Epica tijdens Metropool Open Air, beschikbaar gesteld door onze fietsstadpartner Metropool. https://metropool.nl/podia/openluchttheater-hertme Dus stap op de fiets en win die kaarten!