Het is voorjaar en prachtig weer om vaker de fiets te pakken. En dus ook om op de fiets naar de sportclub te gaan!

In februari 2019 zijn zes sportclubs uit Enschede de Bike2Sport-uitdaging aangegaan, de fietsuitdaging voor sportclubs in Enschede. De uitdaging loopt tot 31 mei 2019.

Bike2Sport daagt clubs uit hun leden zoveel mogelijk met de fiets naar de sportclub te laten komen. De ritten naar en van de club worden geregistreerd met de app ‘SMART mobiliteit’. Door te fietsen kunnen leden maximaal 1 euro per dag voor de club sparen. Dit geld kan door de club besteed worden aan een zelf bepaald doel. Iedere club is van te voren gevraagd hoeveel fietsritten zij denken te gaan maken.

Halen de clubs het totaal aantal ritten dat ze beloofd hebben te maken? En slagen ze er in om op deze manier hun clubkas te spekken? De clubs die hun uitdaging halen maken -naast de afgesproken beloning per rit – ook nog kans op de extra bonus van € 1000,=. Die extra prijs wordt bij de uitreiking in juni 2019 verloot!

De sportclubs die meedoen aan Bike2Sport 2019 zijn:

  • T.C. Ludica: 2800 ritten waarvan 28 % gerealiseerd
  • Fellini VIPS ’83: 250 ritten waarvan 98 % gerealiseerd
  • G.K.V. Ons Clubje: 600 ritten waarvan 71 % gerealiseerd
  • Cabezota: 340 ritten waarvan 48 % gerealiseerd
  • DKV Euros: 350 ritten waarvan 47 % gerealiseerd

 

Dit is de stand van zaken van 15 april 2019. Een aantal deelnemende clubs aan de Bike2Sport-uitdaging is goed op weg om hun doel te halen. Andere clubs moeten nog even flink doortrappen de komende weken, maar kunnen het nog wel halen!

Al met al zijn er inmiddels meer dan 1.500 fietsritten gemaakt voor deze uitdaging! Wie wordt winnaar van deze Bike2Sport-uitdaging?