Afgelopen dinsdag riep de ANWB de F35 uit tot Beste Fietssnelweg van Nederland. Geweldig!

Voor Enschede Fietsstad 2020 natuurlijk een schitterend moment om fietsers op de F35 te trakteren op toepasselijke Snelle Jelle’s. Ons #EF2020-promoteam deelde dinsdagochtend meer dan 1.000 traktaties uit aan de snelle fietsers op de F35 bij de kruising met de Lambertus Buddestraat. Gelukkig wilden ze wel even afremmen om deze versnapering en de flyer in ontvangst te nemen. “We hebben wat te vieren!” en “Top dat jij op de fiets bent!” riep het promoteam naar de fietsers en dat leidde tot enthousiaste reacties. Allerlei fietsen passeerden op de F35:  normale fietsen, racefietsen, ligfietsen, oude opoe fietsen en natuurlijk E-bikes.

Het was een korte actie van 7.00 tot ca 9.30 uur. De Snelle Jelle’s inclusief flyer vonden gretig aftrek. Om vooral geen tijd te verliezen reed men daarna snel weer door om op tijd op kantoor of school te zijn.

De F35-fietsers konden een foto maken van zichzelf op de F35 maken en deze delen op Facebook met de hashtag #F35fietssnelweg. Zij maken kans op een heerlijke taart voor 35 personen!