Deze actie is inmiddels afgelopen.

Ben jij de ultieme fietsfan van Enschede Fietsstad 2020?

Meld je dan aan voor de super spannende #EF2020fan-fietsuitdaging in de SMART app!  Spring op je fiets en zorg dat je voor eind mei level 20 hebt gehaald, dan ding jij mee naar een heuse fietsvakantie in Berlijn.

De uitdaging

Installeer de app ‘SMART Mobiliteit’ op je mobiele telefoon en meld je aan voor de EF2020fan-fietsuitdaging. Dit doe je door “EF2020fan” als groepscode op te geven. Dit kan zowel bij registratie of later via instellingen.

Na je aanmelding start je met het ‘spelen’ van een aantal levels. Elke keer als je de opdracht hebt voltooid, ga je door naar het volgende level. Haal je de opdracht niet op tijd, dan krijg je altijd weer een nieuwe kans.

Ben jij de #EF2020fan die level 1 t/m 20 heeft gehaald, dan nodigen we je uit voor een speciale bijeenkomst van ‘EF2020fans’ (meer daarover op een later moment) en maak je kans op een fietsvakantie in Berlijn.

De fietsvakantie in Berlijn wordt mede aangeboden door Eigen-Wijze Reizen. Specialist in fiets- en wandelvakantie uit Enschede.

Actieperiode

De uitdaging start op 1 oktober 2018. Zorg dat je vóór eind mei 2019 level 20 hebt gehaald en ding mee naar de heerlijke fietsvakantie in Berlijn.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over de SMART Mobiliteit app kan je mailen met info@smartintwente.nl.
Voor vragen en/of opmerkingen over de uitdaging kan je mailen met info@enschedefietsstad.nl.

SMART Mobiliteit app

Installeer de app en ga de uitdaging aan. Bekijk hier de handleiding voor het installeren van de SMART Mobiliteit app.

Actievoorwaarden

  1. Installeer de SMART Mobiliteit app via smartintwente.nl of zoek op 'SMART Mobiliteit'.
  2. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om mee te doen. Of je hebt toestemming van je ouder(s) nodig.
  3. Deelname aan de uitdaging is gratis.
  4. De te winnen prijs is niet inwisselbaar voor geld.
  5. De prijswinnaar verklaart zich door deelname akkoord dat hij/zij bereid is op verzoek mee te werken aan promotionele activiteiten, waaronder de prijsuitreiking. De prijswinnaar kan geen rechten op de prijs doen gelden, indien hij/zij weigert voornoemde medewerking te verlenen.
  6. Enschede Fietsstad 2020 heeft het recht een deelnemer uit te sluiten indien de deelnemer onjuiste, onvolledige en/of misleidende gegevens heeft verstrekt en/of op een andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen en/of niet volgens de actievoorwaarden handelt. Door uitsluiting komt de deelnemer op geen enkele wijze in aanmerking voor enige prijs.
  7. Indien de prijs niet wordt uitgereikt, blijft deze eigendom van Enschede Fietsstad 2020.

SMART app