Deze actie is inmiddels afgelopen. Vouchers kunnen tot en met 16 juni 2019 worden ingeleverd bij de aangesloten rijwielhandelaren.

Waar fiets jij vandaag naartoe?

Fietsen is heerlijk en gezond. Fietsen past bij Enschede. Ben jij de trotse eigenaar van een e-bike, dan daagt Enschede Fietsstad ook jou uit!

De Uitdaging

Lukt het jou om in de periode 7 januari – 31 mei 2019 duizend kilometer te fietsen met je e-bike? Dit is ongeveer even veel als een retourtje Berlijn. Dat lijkt meer dan het is, want als je bijvoorbeeld 4x per week een rondje van 20 kilometer fietst, dan heb je in 12,5 week die duizend kilometer bij elkaar gefietst.

Haal jij die persoonlijke uitdaging van duizend kilometer, dan ontvang je een voucher van 100 euro. Deze voucher is in te wisselen bij lokale rijwielhandelaren.

De uitdaging is opgebouwd in 3 levels: 250, 600 en 1000 kilometer. Bij ieder level ontvang je, via de SMART mobiliteit app, een voucher voor een deel van de 100 euro.

Lukt het jou om die duizend kilometer te halen?

Deelnemende fietshandelaren

De vouchers voor deze e-bike challenge ontvang je via de app ‘SMART Mobiliteit’ bij het behalen van de verschillende levels. De vouchers zijn in te wisselen bij de onderstaande lokale rijwielhandelaren.

Installeer de SMART Mobiliteit-app en ga de uitdaging aan!

Bekijk hier de handleiding voor het installeren van de SMART Mobiliteit app.

Actievoorwaarden

Fiets minimaal 1.000 kilometer in de omgeving van Enschede met een e-bike.

De e-bike dient gekocht te zijn na 1 januari 2018 (kopie aankoopbon dien u te laten zien en deze dient op naam te staan van de deelnemer).

Enschede dient het begin- of eindpunt van uw fietstocht te zijn.

U dient de app ‘SMART mobiliteit’ versie 2.4.3 te installeren op uw smartphone en de uitdaging e-bike challenge te kiezen.

De actie loopt van 7 januari t/m 31 mei 2019

U moet minimaal 16 zijn om mee te doen.

Het aantal deelnemers is gemaximeerd (100 deelnemers).

Bekijk installatiehandleiding SMART Mobiliteit app

SMART app