Deze actie is inmiddels afgelopen. U kunt uw voucher tot uiterlijk 30 september 2017 inwisselen.

Sparen jouw leden al mee voor de club?

Enschede Fietsstad 2020

Enschede is op weg om in 2020 een echte fietsstad te zijn. Daarom investeert de gemeente in goede en veilige fietsvoorzieningen. En in leuke fietsuitdagingen! ‘Bike2Sport’ is een van de vele uitdagingen die onder de noemer Enschede Fietsstad 2020 georganiseerd worden.

Want fietsen, dat hoort echt bij Enschede. Ook als je naar je sportclub reist.

Wat is Bike2Sport?

‘Bike2Sport’ is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub reizen. De uitdaging is het totaal aantal ritten te halen dat de sportclub zelf vooraf heeft vastgesteld.

Ieder lid kan per dag maximaal 1 keer (1 rit = 1 euro) bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub.

Extra beloning

Haalt jouw club het totaal aantal ritten dat ze beloofd hebben te maken, dan maken ze kans op een extra beloning van 1.000 euro!

Gaat jouw club de uitdaging aan?

Alle sportclubs in Enschede ontvangen via Sportaal informatie over de fietsuitdaging ‘Bike2Sport’. Slechts een beperkt aantal sportclubs kan echter meedoen met een uitdaging.

Bij de aanmelding van je club vragen we je om het volgende in te vullen:

  • welke uitdaging jullie aangaan:hoeveel fietsritten jouw club gaat maken, en
  • hoe gaan jullie de leden enthousiasmeren.

Clubs die de grootste uitdaging aangaan (aantal fietsritten t.o.v. het aantal leden) en met de beste motivering worden geselecteerd om mee te doen! Aanmelden kan tot en met 10 januari 2018 via de onderstaande aanmeldknop.

 

Na de selectie:

Na 15 januari maken we bekend welke clubs mee gaan doen met de fietsuitdaging ‘Bike2Sport’.

SMART-app

In de app ‘SMART in Twente’ wordt de uitdaging van jouw sportclub door ons aangemaakt. Iedere club ontvangt vervolgens een link naar deze uitdaging. Deze link kan gedeeld worden met de leden van de club. Via de link melden leden zich aan voor de uitdaging van hun eigen club. Je dient hiervoor wel de app ‘SMART in Twente’ op je telefoon te downloaden. De app registreert vervolgens automatisch alle ritten die leden naar en van de sportclub maken. Let wel: alleen fietsritten worden geregistreerd! Ritten met een auto of scooter tellen niet mee en worden niet geregistreerd!

Via de app blijf je op de hoogte van de vorderingen van je club.


AANMELDEN VOOR BIKE2SPORT IS NIET LANGER MOGELIJK.

U ziet hier welke clubs geselecteerd zijn voor deelname.

Actievoorwaarden

Om mee te doen, dien je de app 'SMART in Twente'  versie 2.2.1 op je telefoon te installeren en daarna op je telefoon de link te openen die je van je club toegestuurd hebt gekregen.

Je fietst van je huisadres naar je sportclub of terug.

Per dag kun je maximaal 1 keer bijdragen aan het aantal ritten dat jouw club heeft toegezegd te maken.

De actie loopt van 1 februari t/m 31 mei 2018.

Je moet minimaal 16 zijn om mee te doen. Of je hebt toestemming van je ouder(s) nodig.

Er is een maximaal aantal clubs dat mee kan doen aan de groepsuitdaging. Deelnemende clubs worden geselecteerd door Enschede Fietsstad 2020.

Iedere club die geselecteerd is om mee te doen met de groepsuitdaging 'Bike2Sport' ontvangt 1 euro per gemaakte rit (maximaal 1 rit per dag per deelnemer) wanneer de geformuleerde doelstelling (totaal aantal ritten tijdens de actieperiode) behaald is. Wanneer de doelstelling niet behaald is, ontvangt de club de helft van het bij elkaar gefietste bedrag.

Iedere club die zijn doelstelling gehaald heeft, maakt kans op een extra beloning van 1.000 euro. Deze extra beloning wordt begin juni 2018 bepaald door loting.

Het maximum bedrag dat per club met ritten verdiend kan worden, kan worden beperkt op basis van het aantal deelnemende clubs aan Bike2Sport.

Bekijk installatiehandleiding SMART app

SMART app