Fiets jij langs de werkzaamheden van de Oldenzaalsestraat en gebruik je daarvoor de aangegeven omleidingsroute met de fiets? Dan hebben we weer een aantal nieuwe beloningen voor jou in samenwerking met diverse ondernemers aan De Heurne!

Bijvoorbeeld met EkoPlaza – De Heurne 59 in Enschede. Fiets 10 dagen over de omleidingsroute, dan krijg een Weleda Douchcrème en Deodorant.

En ook bij Shihan – De Heurne 38 krijg je een leuke beloning. Als je op10 dagen over de omleidingsroute fietst, dan krijg je een lederen halssnoer met sluiting en een (half)edelsteenhanger. Shihan heeft voor deze actie een speciaal assortiment samengesteld waar uit gekozen kan worden.

En bij Hemmers Beeld en Geluid – De Heurne 79 krijg je een in-ear hoofdtelefoon als je op 10 dagen over de omleidingsroute fietst.

De omleidingsroute loopt vanaf de Hoge Bothofstraat via Noorderhagen naar de Parallelweg. Je moet dan over de volgende straten fietsen:  Hoge Bothofstraat en/of De Heurne (vanaf De Klomp tot de Oldenzaalsestraat) – Noorderhagen – Van Essengaarde en/of Parallelweg. Let op: Je kan aan één van deze drie onderstaande spaaracties meedoen en er is plek voor 150 deelnemers per actie.

Kortom, gebruik de Smart App en pak die beloningen

Spaaractie Oldenzaalsestraat