Met de Nieuw Wonen Twente Fietsroute fiets je langs nieuwbouwplannen in en rondom het centrum van Enschede op zoek naar jouw droomwoning! In het kader van de Fietsweek vindt op zaterdag 21 september het Fietsfestijn plaats op de Oude Markt in Enschede en Nieuw Wonen Twente is daar natuurlijk bij.

Vertrek vanaf de Oude Markt

De Nieuw Wonen Twente Fietsroute laat jou kennis maken met een geselecteerd aantal nieuwbouwplannen in en rondom het centrum van Enschede. Op zaterdag 21 september tussen 11.00 en 13.00 uur kun jij de routekaart ophalen bij de stand van Nieuw Wonen Twente op de Oude Markt en tot 14.00 uur staan de medewerkers van Nieuw Wonen Twente voor je klaar op de nieuwbouwlocaties. De stand van Nieuw Wonen Twente vind je voor de Grote Kerk, tegenover Café Brasserie de Kater en Foodbar BLUFF. Na afloop ben je in de stand op de Oude Markt weer van harte welkom voor een kop koffie/thee.

De route naar jouw droomwoning

Dit jaar voert de fietsroute je langs acht nieuwbouwplannen in Enschede en bij ieder nieuwbouwplan informeren de medewerkers van Nieuw Wonen Twente je graag over de plannen. De deelnemende nieuwbouwplannen zijn de Ooster Es, Postdijk, De Melkhal, Canvas, Operahof, Lasonderdriehoek, Roombekerveld en Sumatrastraat.

Kortom, wil jij als eerste het laatste nieuws horen over de nieuwbouwplannen en ben je op zoek naar jouw droomwoning? Fiets dan mee met de Nieuw Wonen Twente Fietsroute!

Meer weten over de deelnemende plannen? Klik dan hier.