Metropool en Enschede Fietsstad 2020 werken samen om steeds meer bezoekers van de optredens aan te moedigen op de fiets te stappen naar de poppodia van Twente. Er staan leuke uitdagingen in de Smart App, waarmee je toegangskaarten voor schitterende concerten kunt winnen. Als je op de fiets naar Metropool komt natuurlijk! In de SmartApp kun je kaarten winnen voor de volgende concerten. Start jouw uitdaging vóór 13 juni om kans te maken op deze schitterende concerten.

28 juni Caro Emerald     Metropool Open Air Show in Openluchttheater Hertme

29 juni Epica                  Metropool Open Air Show in Openluchttheater Hertme

Metropool organiseert per jaar zo’n 260 concerten, dance events en andere aansprekende publieksactiviteiten. In 2018 stonden er bijna 700 artiesten op het podium. En natuurlijk trekken deze vaak volle zalen. Meer dan 85.000 bezoekers vinden jaarlijks hun weg naar de poppodia van Twente. Wij hopen dat deze bezoekers straks allemaal met de fiets naar Metropool komen. Dat is snel, gezond, comfortabel en -als je met elkaar mee fietst- nog erg gezellig ook!

Fietsen is vaak de snelste en leukste manier om ergens naar toe te gaan, ook naar een concert. Bovendien kun je in de binnenstad van Enschede veilig en dichtbij Metropool je fiets parkeren in één van de overdekte fietsparkeergarages. Bijvoorbeeld in de fietsenstalling De Graaff in de Brammelerstraat of aan het Wilminkplein. De bewaakte fietsenstalling ‘Wilminksplein’ bevindt zich ‘onder’ de trap ter hoogte van het complex De Parallel en het Intercity Hotel, naast Metropool Enschede. Deze fietsenstalling is 24 uur per dag geopend en biedt plek aan maar liefst 500 fietsen.

Dus… stap op de fiets naar de poppodia van Metropool!