17 juni 2022

Probeer een gratis e-bike op de nieuwe fietsstraat Losser-Enschede

Een grote verandering voor het fietsen tussen Losser en Enschede: vanaf nu kun je fietsen via de nieuwe fietsstraat (Hoge Boekelerweg)! Speciaal voor Lossenaren die naar Enschede gaan en Enschedeërs die naar Losser gaan: in 30 minuten fiets je van centrum naar centrum.  Beleef het groen, geniet van de vogels en voel de wind door je haren als jij van Losser naar Enschede (en andersom) gaat! Om iedereen het gemak van deze fietsstraat te laten ervaren, hebben we een mooie actie: probeer gratis 2 dagen een e-bike! Zo beleef jij de fietsstraat op z’n best.

Je haalt de e-bike op in het centrum van Losser, bij Uit in Twente. Zij stellen de e-bikes beschikbaar. Daarna mag jij hem twee dagen lang gratis proberen. De e-bike is bedoeld om de nieuwe fietsstraat tussen Enschede en Losser mee te ervaren. Maar daarnaast mag je de e-bike ook gerust gebruiken voor andere ritten. Zoals naar je werk of naar de supermarkt.

Hoe kan ik reserveren?
Je kunt een e-bike reserveren tussen 27 juni en 24 juli. In die periode mag je de e-bike twee dagen achter elkaar (48 uur) lenen. Je mag zelf bepalen welke dagen dit zijn.

Reserveren doe je door te mailen naar info@uitintwente.nu  of bellen/WhatsAppen naar 06-191 09 101. Geef daarbij aan op welke twee dagen je de e-bike wilt lenen dat je meedoet aan de actie ‘fietsstraat Losser-Enschede’. Voor de actie geldt vol = vol, reserveer dus snel!

Vervolgens haal je de fiets af bij Uit in Twente, Martinusplein 22 in Losser. Daar breng je de fiets na twee dagen ook weer terug. In die twee dagen kun jij overal naartoe op de e-bike. We verwachten dat je de fiets in elk geval een keer gebruikt om de nieuwe fietsstraat te proberen. En niet verplicht, maar wel heel leuk: maak een foto van jouw rit op de fietsstraat en stuur hem naar info@enschedefietsstad.nl. Je krijgt een oplader mee, zodat je de fiets ’s nachts weer kunt opladen.

Voorwaarden

  • Je kunt de e-bike afhalen tussen 10.00-17.00 uur.
  • Bij het reserveren vermeld je dat je meedoet aan de actie ‘fietsstraat Losser-Enschede’.
  • Bij het afhalen van de e-bike, onderteken je de voorwaarden van Uit in Twente. Daarvoor neem je een identiteitsbewijs mee.
  • De e-bike is voor jou 100% gratis, je hoeft dus niets aan Uit in Twente te betalen.
  • Je gaat zorgvuldig om met de e-bike en zet deze altijd goed op slot.
  • Onderdeel van deze actie is dat je de enquête invult nadat je de fiets hebt ingeleverd. Deze krijg je via mail toegestuurd nadat je de fiets hebt ingeleverd.
  • Jouw e-mailadres wordt gedeeld met Enschede Fietsstad, zodat zij jou de enquête kunnen toesturen.

De actie organiseren we samen met onze partner Uit in Twente.

Update: De e-bike actie zit vol! 

Dus reserveer snel jouw e-bike en ervaar de nieuwe fietsstraat!

,

Recent fietsnieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.