De 45e Livio Fietsvierdaagse Enschede wordt dit jaar voor de 13e keer door Livio, samenwerkingspartner van Enschede Fietsstad 2020, georganiseerd. De Fietsvierdaagse Enschede zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 juli. De vierdaagse ziet jaarlijks een groei van het aantal deelnemers, dit mede dankzij de prachtige routes die uitgezet zijn door het prachtige Twentse Landschap met vele bezienswaardigheden en interessante afstapplekken.

Je kunt kiezen uit routes van 30, 50 en 70 kilometer. Iedere dag kan er gestart worden van 8.00 tot 12.00 uur vanaf de Oude Markt voor de St. Jacobuskerk. Als je wilt kun je alle vier dagen meefietsen, maar het is ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen. Ook is er een groepsinschrijving van groepen tot 4 personen mogelijk.

Deelnemers die zich vóór 1 juli inschrijven profiteren van een aantrekkelijke korting, Livio+ leden ontvangen daarnaast nog een extra korting.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Livio ZorgPunt Boulevard  aan de Boulevard 1945 nummer 460, ZorgPunt Lippink’shof aan de Bleekhofstraat 301 in Enschede en ZorgPunt Wiedenbroek aan de Wiedenbroeksingel 4 in Haaksbergen. Daarnaast kun je de formulieren vinden bij diverse  Enschedese rijwielzaken.

Aanmelden kan ook via het inschrijfformulier op www.livio.nl/fiets , bellen met 0900-9200 of mailen naar enschedesefietsvierdaagse@livio.nl

Fietsen is leuk, gezellig én gezond. Voor alle fans van Enschede Fietsstad 2020 een prachtige kans om op de fiets te stappen en samen te genieten van fietsen in en rondom Enschede.