Grolsch Radler 0.0 % en Enschede Fietsstad 2020 gaan samenwerken! Koninklijke Grolsch ondersteunt het doel van Enschede Fietsstad om steeds meer een echte Fietsstad te worden van harte. Want fietsen is gezond, duurzaam, en voor iedereen!

Duurzame mobiliteit

Voor de Grolsche Bierbrouwerij is ‘duurzaam en verantwoord ondernemen’ een onlosmakelijk deel van haar bestaan. Grolsch is actief in het verduurzamen van de eigen logistiek en bedrijfsvoering en is daarnaast betrokken bij de wereld om ons heen, ook op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. En natuurlijk is fietsen een bijzonder duurzame manier van mobiliteit!

Win toegangskaarten voor een Grolsch Brouwerij Tour

Vanaf 15 november zie je een leuke actie in de Smart App, waarmee je met een fietsuitdaging twee gratis toegangskaarten kunt winnen voor de Grolsch Brouwerij Tour. Jaarlijks ontvangt Grolsch meer dan 25.000 bezoekers in de brouwerij, waar ze alles ontdekken over het brouwen van bier en over Grolsch. In 2017 en 2018 werd de Brouwerij Tour door de regionale dagbladen verkozen tot Beste Uitje van Overijssel! Bekijk hier de video.

Download nu alvast de Smart App, ga die fietsuitdagingen aan en win een Brouwerij Tour zodra deze verschijnt in de Smart App.

Samen nóg meer fietsenergie

Fietsstad worden doen we samen met veel Enschedese ondernemers, fietsenmakers en andere lokale partners. Zoals Grolsch, FC Twente, Livio, Sportaal, Concordia en Metropool. Zij ondersteunen alle de mooie doelstellingen van Enschede Fietsstad 2020. Want fietsen is ontspannend en gezellig, sportief en gezond, voordelig en duurzaam. En vaak ook de snelste manier om je bestemming te bereiken.

Daarom willen we met onze partners nog meer positieve fietsenergie losmaken in Enschede. Om in 2020 de beste Fietsstad van Nederland te zijn!