Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan en vaker de fiets te pakken. Want fietsen is gezond, ontspannend en in de stad vaak de snelste manier om op je bestemming te komen.

In het najaar van 2018 organiseerden we al een aantal fietscheck-zaterdagen op de Oude Markt en met veel succes! Reden genoeg voor Enschede Fietsstad 2020 om opnieuw 4 zaterdagen in te plannen. Want als je fiets goed onderhouden is, dan is het nog verleidelijker om de fiets te pakken, ook voor wat langere afstanden.

Het is dus weer tijd voor een fietscheck! Enschede Fietsstad 2020 biedt de komende weken bezoekers van de binnenstad de mogelijkheid om hun fiets gratis te laten checken. Als je je fiets op tijd laat checken, dan voorkom je vaak groter onderhoud en dus meer reparatiewerk.

De gratis fietschecks worden door Mobiele Fietsenmaker Tom uitgevoerd op de volgende zaterdagen in mei:

  • 4 mei
  • 11 mei
  • 18 mei
  • 25 mei

Ook kijkt Tom naar de ideale hoogte van je stuur en je zadel. Als die goed staan afgesteld, dan is het veiliger en comfortabeler fietsen!

Je kunt de mobiele fietsreparatiebus van Tom vinden op de Oude Markt. Fietsenmaker Tom is hier aanwezig van 10.00-16.00 uur.