Doe mee met de Enschedese Fietsweek!

Daag jezelf uit en pak van 7 t/m 13 november voor elke rit korter dan 5 kilometer de fiets.  Meld je hieronder aan!

Alle velden zijn verplicht

Waarom de Enschedese Fietsweek?

Fietsen maakt gelukkig. En het is duurzaam, goed voor de stad en beter voor je portemonnee. Daarom stimuleren we elke Enschedeër om vaker voor de fiets te kiezen. Maar we weten ook dat het soms verleidelijk is om voor korte ritjes de auto te pakken. Bijvoorbeeld uit gewoonte, als het regent of als je boodschappen gaat doen. Daarom dagen wij je uit: lukt het jou om een week lang voor elke korte rit de fiets te pakken?

Meld je nu aan!

Als deelnemer ontvang je vooraf en tijdens de Enschedese Fietsweek tips en inspiratie in je mailbox. Daarnaast kun je meedoen met een leuke winactie via de social media kanalen van Enschede Fietsstad. Kijk hiervoor op onze FacebookInstagram– of Twitterpagina. Dus meld je nu snel aan via de knop bovenaan deze pagina!

Brigitte (36) uit Enschede vertelt waarom zij meedoet:

“Ik doe mee met de Enschedese Fietsweek zodat ik gestimuleerd word om even naar buiten te gaan. Met het fietsen spaar ik punten in de Enschede Fietst-app, dat is een goede motivatie! Het leukste aan fietsen vind ik dat je lekker in de buitenlucht bent. Het scheelt geld en zóveel gedoe met parkeren.” 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dan blijf je op de hoogte van al het fietsnieuws uit Enschede.