Afgelopen maandag deelde het promoteam van Enschede Fietsstad 2020 chocola uit aan fietsers. Daarmee bedankt Enschede de vele inwoners die dagelijks de fiets pakken. Deze mensen maken van Enschede een echte fietsstad!

Fietsers ontvangen chocola als bedankje
De ‘slaafvrije’ chocoladerepen van Tony Chocolonely vielen goed in de smaak bij de fietsers. En die extra calorieën zijn er zo af gefietst. Volgens de flyer die werd uitgedeeld, kost dit slechts een kwartiertje extra fietsen.

Sneller groen bij de Parkweg
Bij het drukke kruispunt van de Parkweg en de Lambertus Buddestraat kruisen enkele drukke fietsroutes. Voorheen moesten fietsers lang wachten op groen, maar sinds april dit jaar is de wachttijd verkort. Diverse fietsers hadden dit al opgemerkt.

Appeltjes voor automobilisten
Ook automobilisten zijn gewezen op de verbeteringen. Tijdens de avondspits ontvingen zij een appeltje van het promoteam. Net als de fietsers zijn ze geattendeerd op de fietsuitdaging langs de Parkweg en op de e-bike actie. Meer informatie over deze acties vind je hier: https://enschedefietsstad.nl/acties-en-uitdagingen/