Donderdag 23 mei 2019 is het de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Tijdens deze 13e editie worden landelijk zoveel mogelijk mensen enthousiast gemaakt om op de fiets naar het werk te gaan. Vaak is de fiets hét ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Zeker met de e-bike en de speedpedelec zijn de mogelijkheden veel groter dan voorheen!

Ook EnschedeFietsstad2020 wil graag dat collega’s elkaar stimuleren om op de fiets naar het werk te stappen. Want op de fiets naar je werk gaan heeft zó veel voordelen. Op www.fietsnaarjewerkdag.nl vind je meer info over dit leuke initiatief. Onder andere leuke ideeën om fietsen nóg leuker te maken. En ook werkgevers krijgen tips om hun werknemers enthousiast fietsende forensen te maken. Organiseer bijvoorbeeld eens een Fietsontbijt. Of verras fietsende collega’s bij aankomst met een heerlijke smoothie.

Fietsen is gezond. Je bent lekker in de buitenlucht, waardoor je fris en alert op je werk komt. En op weg terug naar huis kan je je werk weer lekker achter je laten. Heerlijk! Neus in wind. Lekker trappen!

Fietsen is vaak ook de snelste en makkelijkste manier om op je werk te komen. Geen files, niet op zoek naar een parkeerplaats. Bovendien kun echt genieten van het prachtige en afwisselende Twentse landschap.

Dus stap deze dag gezellig samen met een collega op de fiets naar je werk!