De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen stad. Daarvoor kunt u van 1 maart tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige online enquête invullen op fietsstad2018.nl. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maakt u ook nog eens kans om een elektrische fiets te winnen!

Enschede wil in 2020 fietsstad zijn. In 2018 zijn er ook fietsstadverkiezingen. De gemeente Enschede is geïnteresseerd in uw mening over het fietsen in Enschede, zodat we het fietsen nog verder kunnen stimuleren.

Ga daarom nu naar fietsstad2018.nl en vul de enquête in! In Enschede zijn er al 170 enquêtes ingevuld !

Fietsersbond wil een beter fietsklimaat
Fietsen. Iedere Nederlander kan het, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. Wij nemen daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals deze verkiezing van de Fietsstad2018.

Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers. Daarom fietsen we met al onze leden en vrijwilligers samen op, om het verschil te maken. Als één machtige beweging, die fietsend Nederland de wind in de rug geeft. Fietst u mee?